Ons Team

Linda

Hallo, ik ben Linda van Veluw, de trotse eigenaresse van Happy Hair. De salon is voor mij een vierde kindje, onvoorwaardelijke liefde. Liefde voor mijn vak, klanten en personeel.

Wij zijn een hecht team wat  een belangrijke factor is van ons succes. Ik ben trots op mijn team, leuke gezellige meiden met allen dezelfde passie: mensen nog mooier maken. Ik streef er naar dat onze klanten met plezier naar onze salon komen en dat het team met plezier naar hun werk komt, dat doe ik zelf ook en dan kun je het heel lang vol houden. En dat lukt! Wij( ik ben) zijn trots dat er een flink aantal klanten ons ook al bijna 25 jaar trouw zijn. Trouwe klanten geven een goed gevoel, blijk van waardering.

Blijven we zeker net zo goed ons best voor doen. Maar ook doen wij ons best voor nieuwe klanten. Belangrijkste is natuurlijk de mond op mond reclame, maar wij hebben ook speciale acties (zie button).  De toekomst zie ik rooskleurig in en heb dan ook  een streep door het woord crisis gehaald. Ik zie kansen, kansen om juist nu het verschil te maken en de concurrentie een stap voor te zijn.

Als toverwoord:  AANDACHT en KWALITEIT dat verwacht en verdient iedere klant.

Hanneke

 

Mariska

 

Rebekka

 

 

 

Happy Hair behandelingen

Happy Hair behandelingen

Ook voor nagelverzorging!

Ook voor nagelverzorging!

Loop binnen in de salon!

Loop binnen in de salon!