Hair weaving

hairweavingHandgemaakte haarmatten van hoogwaardig en duurzame kwaliteit. Dat is Happy Hairweaving. Echt haar welke door middel van de hairweaving techniek wordt geplaatst. Het soepele haar behoudt langdurig zijn glans en pluist niet. Leverbaar in zeventig kleurtinten, tevens coupe soleil, en verscheidene lengtematen. U kunt het haar dagelijks behandelen en stylen op uw eigen vertrouwde manier.

Bij Happy Hair geen standaard hairweaving! Bij ons is elke klant uniek, dus ook het advies is uniek.

Weaving is een vlechttechniek om haarmatten snel en veilig, voor langere tijd, aan uw eigen haar te bevestigen. De duur van een behandeling neemt gemiddeld een half tot twee uur in beslag.

Wij adviseren voor behoud van het haar de weaving (vlechtjes) tussen 5 a 8 weken terug te plaatsen. Dit is mede afhankelijk van uw eigen haargroei en structuur.

Fijn haar behoeft minder haarmatten dan dik en vol haar. Beide haartypen behouden echter na behandeling de natuurlijke uitstraling als voorheen. Wellicht onnodig te vermelden dat wij in staat zijn elk haartype te behandelen. Het eigen haar raakt niet beschadigd gezien onze specialistische manier van werken.

Wij geven u graag nader advies over de Hairweaving. Vraag het gerust  aan onze stylisten.

Happy Hair behandelingen

Happy Hair behandelingen

Ook voor nagelverzorging!

Ook voor nagelverzorging!

Loop binnen in de salon!

Loop binnen in de salon!